Thursday 7 August 2014

Flying high!

Γειά σας, γειά σας! Τι κάνετε; Είστε όλοι καλά; Μου λείψατε!!! Αν και σας διαβάζω από το κινητό όσο μπορώ, όμως διαφορετικά είναι να τα λέμε και μέσα από τις αναρτήσεις!

Από χθες χάλασε ο καιρός, έριξε ένα δυνατό μπουρίνι και σήμερα έχει συννεφιά. Ευκαιρία λοιπόν για μια νέα σειρά ποστ (που εύχομαι να πραγματοποιήσω και να ολοκληρώσω το δυνατόν συντομότερο!)

Την προηγούμενη εβδομάδα (28/07 - 04-08/2014) πήγαμε για μια εβδομάδα στα Χανιά και όπως πάντα επισκεφθήκαμε πέρα από τα κλασσικά (παλιό λιμάνι, κέντρο κλπ) και νέα μέρη! Εξάλλου στην Κρήτη έχει τόσα πολλά μέρη να δεις που όσες φορές και να πας όλο και κάποιο νέο χωριουδάκι θα ανακαλύψεις και ποτέ δεν θα την εξαντλήσεις ή θα την βαρεθείς!

Το πρώτο ποστ είναι εισαγωγικό και δεν θα δείξω πολλά πράγματα, πέρα από τρεις φωτογραφίες μέσα από το αεροπλάνο...
 
Οι δύο μου πριγκίπισσες! :) 

Τι βολικό κορίτσι που έχω! Τόσο πέρσι που είχαμε πάει στα Χανιά για τη βάπτισή της, όσο και φέτος ήταν πολύ ήσυχη στο αεροπλάνο! Πηγαίνοντας χάζευε έξω από το παράθυρο, γελούσε και χαιρόταν! Ούτε τα αυτάκια της να πονέσουν, ούτε να γκρινιάξει, τίποτα! Είναι και που είναι και σύντομη η πτήση, 55 λεπτάκια μόλις!

 Θέα από ψηλά.


Το πρώτο ταξίδι με αεροπλάνο για τα Playmobil, το δεύτερο για τη μικρούλα μας, χεχε! :)


No comments:

Post a Comment