Friday 23 March 2012

Missing (New TV Series)


Μετά από το Undercovers του 2010 που κόπηκε άδοξα μετά από την μετάδοση 11 επεισοδίων, έρχεται μια νέα αμερικάνικη σειρά με CIA agents που διαδραματίζεται στην Ευρώπη και βλέπουμε ωραία μέρη της Ιταλίας και της Γαλλίας (στο πρώτο επεισόδιο).

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε τον Sean Bean να βρίσκεται με τον μικρό του γιο στη Γερμανία και να μιλάει με τη γυναίκα του που είναι στην Αμερική στο τηλέφωνο την ώρα που κάνουν check-out από το ξενοδοχείο για να γυρίσουν πίσω. Ο Sean Bean λέει στο γιο του ότι ξέχασε τη μπάλα του στο λόμπυ και ο μικρός τρέχει να την πάρει. Την ώρα που βγαίνει, ο Paul Winstone (Bean) βάζει μπρος στο αυτοκίνητό του αυτό ανατινάζεται και εμείς μένουμε με το στόμα ανοιχτό και την απορία "καλά τόσο έπαιξε ο Sean Bean στη σειρά;"!! Σήμερα θα δούμε το δεύτερο επεισόδιο και θα το ανακαλύψουμε ελπίζω!

10 χρόνια μετά ο Michael ανακοινώνει στη μητέρα του, Ρεμπέκα, ότι θέλει να πάει στη Ρώμη για σπουδές. Αν και η Rebecca (Ashley Judd) έχει τις ενστάσεις της, δε θέλει να σταθεί εμπόδιο στα όνειρα του γιού της. Στο σημείο αυτό μας γίνεται ξεκάθαρο ότι μητέρα και γιος έχουν πολύ ισχυρούς δεσμούς και καλές σχέσεις.

Ο Michael πηγαίνει λοιπόν στη Ρώμη και έχει σταθερή επικοινωνία με τη μητέρα του. Όταν όμως αυτός δε δίνει σημεία ζωής για μια εβδομάδα εκείνη διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Οι φόβοι της επιβεβαιώνονται όταν την ειδοποιούν από το Πανεπιστήμιο ότι έχει μέρες να εμφανιστεί στα μαθήματα ενώ ήταν τυπικός φοιτητής. 

Τότε αυτή πετάει για τη Ρώμη και κάπου εκεί ανακαλύπτουμε ότι ήταν πρώην πράκτορας της CIA. Η έρευνά της την οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο γιος της έχει απαχθεί και τα ίχνη των απαγωγέων οδηγούν στο Παρίσι. Παράλληλα οι ιθύνοντες της CIA την αναζητούν και θέλουν να τη στείλουν πίσω στην Αμερική.

Η σειρά έχει πολύ ωραία φωτογραφία, ωραία τοπία από την Ευρώπη και μπόλικο σασπένς. Μου θύμισε κάπως την αγαπημένη μου ταινία Frantic με τον Harrison Ford, αλλά με περισσότερη δράση!

Η σειρά προβάλλεται από το αμερικάνικο κανάλι abc κάθε Πέμπτη. Ο πιλότος προβλήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη, ενώ χθες το 2ο επεισόδιο. Ως τώρα έχουν ανακοινωθεί τα εξής επεισόδια:

S01E01 - 15 Μαρτίου 2012 - Pilot
S01E02 - 22 Μαρτίου 2012 - The Hard Drive
S01E03 - 29 Μαρτίου 2012 - Ice Queen 
S01E04 - 05 Απριλίου 2012 - Tell Me No Lies 

4 comments:

  1. Εννοείται ότι περιμένουμε ανάρτηση και για το δεύτερο επεισόδιο, να δούμε τουλάχιστον τι έγινε με τον Sean Bean!! Να έπαιξε μόνο τόσο λίγο, το αποκλείω. Εκτός αν δεν σκοτώθηκε όταν έγινε η έκρηξη ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σοφία μου, ούτε στο δεύτερο επεισόδιο εμφανίζεται καθόλου ο Sean Bean. Ωστόσο το όνομά του υπάρχει στο καστ και ο ίδιος είναι και στην αφίσα όπως βλέπεις! Το δεύτερο επεισόδιο ήταν ακόμα καλύτερο από το πρώτο! Ελπίζω η σειρά να συνεχιστεί και να μην κοπεί όπως το Undercovers και τόσες άλλες! :)

      Delete
  2. Γενικά υπάρχει μια τάση τον Sean Bean να τον "καθαρίζουν" νωρίς χα,χα,χα!!! Θυμάμαι ενδεικτικά το "Equilibrium" τον πρώτο Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και αν στην Τροία δεν έπαιζε τον Οδυσσέα πιθανώς θα έπαιζε το πρώτο θύμα της μάχης Τρώων και Ελλήνων. Άσε δεν το χει, με βάση και αυτό που λες για τη σειρά είναι ένας κινούμενος στόχος έτοιμος να δει τα ραδίκια ανάποδα ανά πάσα στιγμή. Και να πεις ότι είναι κακός ηθοποιός...λολ!

    ReplyDelete
  3. thanks thanks

    ReplyDelete