Thursday 8 September 2011

Πρόγραμμα Συναυλιών Disc Festival 76ης Δ.Ε.Θ.

Η πόλη μου, η Θεσσαλονίκη, είναι για μια ακόμα φορά σε ετοιμότητα (???) για να υποδεχτεί την έναρξη της καθιερωμένης ετήσιας Διεθνούς Εκθέσεως... Οι κάδοι απορριμάτων απομακρύνθηκαν από το κέντρο στην περιοχή πλησίον της Δ.Ε.Θ., η αστυνομική παρουσία είναι έντονη στους δρόμους τις τελευταίες μέρες και αναμένουμε ως γνωστόν πορείες, απεργίες, εξαγγελίες και επεισόδια όπως κάθε χρόνο. Κάθε σώφρον κάτοικος τούτης εδώ της πόλης αποφεύγει να κυκλοφορήσει στο κέντρο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κατά την οποία διεξάγεται η Έκθεση, εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη.


Για φέτος η Έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011. 

Σ'αυτές τις μέρες θα περάσει όλη η πολιτική ηγεσία του τόπου από τη Συμπρωτεύουσα και θα ακουστούν για ακόμα μια φορά λόγια, λόγια, λόγια ψεύτικα!

Απορώ γιατί μια εμπορική έκθεση όπως είναι ουσιαστικά η Δ.Ε.Θ. πρέπει κάθε χρόνο να παίρνει πολιτικό χαρακτήρα και να γίνονται όλα όσα γίνονται, ενώ θα έπρεπε να είναι μια γιορτή του εμπορίου και του πολιτισμού.

Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια (και έρχομαι τώρα στο θέμα αυτής εδώ της ανάρτησης) γίνονται στα πλαίσια της Δ.Ε.Θ. ενδιαφέρουσες συναυλίες, στις οποίες μπορεί κανείς να απολαύσει αξιόλογους καλλιτέχνες πληρώνονταις μόνο το αντίτιμο του εισιτηρίου της εισόδου στην Έκθεση. 

Συγκεκριμένα στο Disc Festival για την 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τους ακόλουθους καλλιτέχνες:


  • Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011 : Melisses και Ήβη Αδάμου
  • Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011 : Ελευθερία Αρβανιτάκη
  • Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011 : Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης
  • Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011 : Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και Ζίνα Αρβανιτίδη
  • Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011 : Χρήστος Νικολόπουλος, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώτα Νέγκα
  • Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011 : Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Τάνια Κικίδη 
Αν κάποιοι από τους παραπάνω ανήκουν στους αγαπημένους σας καλλιτέχνες δεν έχετε παρά να κάνετε μια βολτίτσα στην Έκθεση.

Όλες οι συναυλίες ξεκινούν στις 21:30. Καλή διασκέδαση! :)

No comments:

Post a Comment