Sunday 8 May 2011

Los Ojos De Julia (Julia's Eyes)

Μόλις είδαμε το Los Ojos De Julia (αγγλικός τίτλος Julia's Eyes), μια ταινία από τους παραγωγούς του El Orfanato, και δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι είναι ένα από τα καλύτερα θρίλερ που παρακολούθησα ποτέ! Η ισπανική παραγωγή είναι εκπληκτική και "βάζει τα γυαλιά" στο Hollywood!

Υπέροχη ατμόσφαιρα (θέλεις να κρατάς συνέχεια το χέρι του συντρόφου σου - αυτό τα λέει όλα!), έξυπνη υπόθεση, σασπένς και αγωνία στο αποκορύφωμά τους!


Λίγα λόγια για την υπόθεση: Όταν η δίδυμη τυφλή αδελφή της Julia αυτοκτονεί, η Julia πηγαίνει στο σπίτι της και αρχίζει να υποψιάζεται ότι η αυτοκτονία της δεν ήταν πραγματική. Βρίσκει το ένα στοιχείο μετά το άλλο αλλά το άγχος της προξενεί σταδιακή απώλεια της όρασης καθώς έχει την ίδια ασθένεια με την αδελφή της. Κάποια στιγμή τυφλώνεται εντελώς και κάνει μεταμόσχευση. Πρέπει να κρατήσει τους επιδέσμους για δύο εβδομάδες προκειμένου να επανακτήσει την όρασή της. Γύρω της συμβαίνουν μυστήρια πράγματα, υπάρχουν 2-3 ύποπτοι, αλλά λίγο πολύ καταλαβαίνεις από την αρχή ποιος είναι ο κακός της υπόθεσης (ειδικά αν είσαι λάτρης των θρίλερ και των ταινιών μυστηρίου όπως εγώ και είσαι υποψιασμένος) χωρίς αυτό όμως να αφαιρεί τίποτα από το σασπένς! Προσπάθησα να πω όσο γίνεται λιγότερα γιατί αξίζει πραγματικά να δει κανείς τη συγκεκριμένη ταινία!

Την προτείνω ανεπιφύλακτα!

1 comment:

  1. Σ ευχαριστώ Δανάη μου, περιγράφεις τόσο τέλεια την ταινία, που πρέπει να την δω:)
    Φιλάκια

    ReplyDelete