Sunday 31 May 2009

Michael Bolton in Concert


Δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που να ερωτεύτηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90 και να μην έχει ακούσει τις υπέροχες μπαλάντες του Michael Bolton ονειρευόμενο το άτομο που ποθεί! Η βραχνή φωνή του έχει κρατήσει συντροφιά σε χιλιάδες ερωτοχτυπημένες ψυχές!

Ο ερμηνευτής του έρωτα έρχεται στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες, μία στην Αθήνα και μία στην Θεσσαλονίκη. Η συναυλία στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών και θα αρχίσει στις 9:30 το βράδυ, ενώ στην Αθήνα η συναυλία θα λάβει χώρα την Τρίτη 7 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας και θα αρχίσει επίσης στις 9:30 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.michaelbolton.gr.

Όσο και αν μου αρέσει ο συγκεκριμένος τραγουδιστής δεν νομίζω να πάω σ'αυτήν την συναυλία για 2 λόγους: πρώτον νομίζω πως το συγκεκριμένο μέρος είναι κλειστός χώρος και θα ήθελα μια τέτοια καλοκαιρινή συναυλία να γίνει σε κάποιο από τα υπέροχα αμφιθέατρα που διαθέτει η συμπρωτεύουσα (θέατρο Γης, θέατρο Δάσους κλπ) και δεύτερον το εισιτήριο είναι αρκετά "τσιμπιμένο": 40 ευρώ το άτομο το πιο φθηνό και 70 το πιο ακριβό! ΟΚ θα μου πείτε πρόκειται αναμφισβήτητα για έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, όμως ας μην ξεχνάμε ότι έχει να κάνει κάποια φοβερή επιτυχία και να ακουστεί εδώ και δέκα περίπου χρόνια!

Ας θυμηθούμε μαζί μία από τις σπουδαιότερές του ερμηνείες:
Michael Bolton - How Am I Supposed To Live Without You



Άλλα λατρεμένα κομμάτια είναι τα:

Michael Bolton - A Love So Beautiful




Michael Bolton - Can I Touch You There




Michael Bolton - Said I Loved You But I Lied




Michael Bolton - When A Man Loves A Woman
(από την ομώνυμη ταινία του 1994 με τον Andy Garcia και την Meg Ryan)




Michael Bolton - How Can We Be Lovers




Αχ γύρισα πίσω στα σχολικά μου χρόνια με όλα αυτά τα τραγούδια!!! :)

No comments:

Post a Comment