Friday 20 February 2009

Lost - S05E06 - 316


Το επεισόδιο που παρακολούθησα χθες το βράδυ ήταν μακράν το καλύτερο της πέμπτης σεζόν! Δεν ήθελα να τελειώσει! Ενώ πολλοί χθες είχατε μασκαρευτεί και γυρνούσατε στα μασκέ πάρτυ, εγώ αναρρωτιόμουν πώς θα καταφέρει ο Jack να πείσει την Kate να γυρίσουν στο νησί, πώς θα βγει ο Hurley από την φυλακή για να πάει και αυτός στο περίφημο island; Φανταστείτε την έκπληξή μου με το επεισόδιο να αρχίζει με τους τρεις αυτούς στο νησί και να μας κάνει φλας-μπακ για το πώς έφτασαν ως εκεί!

Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο και ελπίζω να μας δείξουν τι έγινε με τον Hugo, με τον Sayid και φυσικά τι παίχτηκε με τον Aaron! Χαίρομαι που τα τρία τελευταία επεισόδια έχουν συνοχή και ελπίζω στο επόμενο να εξακολουθήσουν να δίνουν απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα, δημιουργώντας πάντα καινούριες απορίες! Είναι εξάλλου αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα οι σεναριογράφοι της σειράς! :)

3 comments:

  1. Καλό ήταν αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας.Σε πολλούς πάντως άρεσε πάρα πολυ. Λέω να το ξαναδω μπας κα ιέχασα τίποτε!

    Απλά φάνηκε ότι θα περάσουμε τον υπόλοιπο κύκλο με το να μας λέει αυτά που λες και θα περιμένουμε τον 6ο για να δούμε πως θα τελειώσει.. αν τελειώσει βεβαία...

    ReplyDelete
  2. Ο πέμπτος κύκλος ίσως είναι ο καλύτερος ως τώρα! Για να δούμε πού θα το πάνε...

    ReplyDelete
  3. Kitsomitso, ο καλύτερος δεν ξέρω αν είναι, αλλά σίγουρα έχει ενδιαφέρον. Τα 2 πρώτα επεισόδια δεν με είχαν συγκινήσει αλλά από εκεί και πέρα με ξανακέρδισαν οι σεναριογράφοι και με το παραπάνω! Και εγώ περιμένω με αγωνία να δω τη συνέχεια. Ελπίζω να καταφέρουν να μας κρατήσουν σε αγωνία και με τον τελευταίο κύκλο του χρόνου και να μην τελειώσει απότομα. :)

    ReplyDelete