Monday 2 February 2009

Burn After Reading


Tο Burn After Reading είναι μία από τις πιο παρανοϊκές κωμωδίες που έχω δει! Αν σας αρέσουν οι κωμωδίες με περίεργο χιούμορ, είναι σίγουρο ότι θα την λατρέψετε! Η ταινία διαθέτει ένα μοναδικό καστ ηθοποιών: George Clooney, John Malkovich, Brad Pitt, Frances McDormand, Tilda Swinton, Richard Jenkins, David Rasche και J.K. Simmons στους βασικούς ρόλους!

Για την υπόθεση δεν θα πω πολλά για να μην χάσει την ουσία της η ταινία. Με δύο λόγια ο Harry (Brad Pitt) και η Linda (Frances McDormand) δουλεύουν σ'ένα γυμναστήριο και βρίσκουν ένα CD που πιστεύουν ότι έχει απόρρητα μυστικά της CIA και προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα επιστρέφοντάς το στον Osbourne Cox (Malkovich). Η συνέχεια επί της οθόνης σας! :)

6 comments:

  1. Σίγουρα θα μας αρέσει! Θα τη δούμε!

    ReplyDelete
  2. Ωραία! Καλή διασκέδαση! Δώστε βάση ειδικά στις εκφράσεις του George Clooney όταν υποψιάζεται πως όλοι τον παρακολουθούν! Τρελό γέλιο!!!! :D

    ReplyDelete
  3. Είχα κάποιες αμφιβολίες για το αν θα την έβλεπα την ταινία γιατί δεν άκουγα τα καλύτερα. Τελικά την είδα και μου άρεσε πάρα πολύ.

    ReplyDelete
  4. Τι σύμπτωση! Μόλις σήμερα την κατέβασα για την δω μία από τις επόμενες μέρες!!! Πρέπει να είναι πολύ καλή!

    ReplyDelete
  5. Νικόλα, όντως πλάκα είχε!

    Asynadak, να την δεις, και περιμένω εντυπώσεις! :)

    ReplyDelete
  6. Μια καλή κωμωδία είναι πάντα ευπρόσδεκτη οπότε θα την παρακολουθήσω στην πρώτη ευκαιρία. Αν μη τι άλλο το καστ είναι πολύ ενδιαφέρον!

    ReplyDelete