Wednesday 24 December 2008

Oh Christmas Tree!!!

Στο ίδιο κλίμα με πέρσι που είχα βγάλει γωνιά-γωνία όλα τα σημεία του σπιτιού που είχαν χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και στολίδια και φυσικά το έλατο, έτσι και φέτος πήρα την φωτογραφική στο χέρι και από το Σάββατο τραβάω φωτογραφίες και περιμένω να κάνω μία σύνθεση με τις καλύτερες και να σας τις παρουσιάσω! Και αυτή η ώρα είναι τώρα!

Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ, το φετινό μας έλατο είναι πολύ πιο όμορφο από το αντίστοιχο περσινό! Πιο πλούσιο και πυκνό και πραγματικά βλέποντάς το μου'ρχεται να τραγουδάω "ω έλατο, ω έλατο, μ'αρέσεις, πως μ'αρέσεις!!!" :)

Ξεκινάω από τη βιβλιοθήκη... Όπως είναι φυσικό, χρόνο με το χρόνο τα στολίδια αυξάνονται. Λίγο οι κάρτες που λαμβάνει τέτοια εποχή από φίλους και γνωστούς, λίγο τα διάφορα προϊόντα που προσφέρουν και χριστουγεννιάτικα δώρα... Ωραίο πράγμα! Φέτος λοιπόν αποφάσισα και έκανα ένα ράφι γεμάτο από Άγιους-Βασίλιδες! Σε κάρτες, σε κεράκια, πάνω στα φορτηγά της Coca-Cola, σε ρεσό:

From Christmas 2008


From Christmas 2008


Προχωράμε σε άλλο ράφι όπου υπάρχει η χιονόμπαλα με το ArGoodaki και ένα κερί με αγγελάκια:

From Christmas 2008


Στο τραπεζάκι του σαλονιού και φέτος τα όμορφα σουβέρ με το ArGoodaki που πήραμε πέρσι από τα Goody's και τα τρία κόκκινα κεράκια. Προστέθηκε και ένα δώρο που κέρδισα φέτος, μια χιονόμπαλα με την Παναγία, τον Ιωσήφ, έναν άγγελο και τον μικρό Χριστό μέσα στην φάτνη. Από κάτω έχει και διακόπτη που το κουρδίζεις και παίζει χριστουγεννιάτικη μελωδία! Τέλειο!

From Christmas 2008


From Christmas 2008


Όπως βλέπετε σχεδόν μία πιατέλα έχει μείνει από τα μελομακάρονα! Μετά τα χριστούγεννα ίσως κάνουμε και δεύτερη παρτίδα (από μισή εννοείται).

Και μία τελευταία φωτογραφία με το φετινό μας έλατο φωτισμένο το βράδυ:

From Christmas 2008


Λόγω υποχρεώσεων (εργασίας, αγορών κλπ) δεν είχα χρόνο για να βγάλω καλύτερες φωτογραφίες, ιδίως το δέντρο φωτισμένο από κοντά! Τα στολίδια αξίζουν πολύ! Βέβαια είναι τα ίδια με πέρσι, σας παραπέμπω στο αντίστοιχο περσινό ποστ, αν δεν τα έχετε δει! Ειδικά τις μπάλες του Disney τις λατρεύω!!!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και όλες! Να περάσετε υπέροχα με τα άτομα που αγαπάτε! :)


5 comments:

  1. Καλά Χριστούγεννα,με υγεία και πολλά αγαπημένα πρόσωπα!!!

    ReplyDelete
  2. Εμένα πάντως μου αρέσει ο Αγιοβασίλης του Pizza Hut, γιατί μου θυμίζει τον δικό μου που είναι μόνος του στην Αθήνα (κλαψ)!

    Πολύ ωραίοι οι φετεινοί στολισμοί Δανάη! Πάω τώρα να διαβάσω και τα υπόλοιπα γιορτινά ποστ :-)

    ReplyDelete
  3. Armia, εύχομαι και εγώ ακριβώς τα ίδια για σένα! :)

    Σοφία, χεχε, θυμάμαι από πέρσι που είχες πει ότι έχεις έναν παρόμοιο Άγιο-Βασίλη! Δεν πειράζει που είναι μόνος του στην Αθήνα, φυλάει το σπίτι σου εκεί! ;)

    Πάω και εγώ να δω τα σχόλια στα υπόλοιπα ποστ! :)

    ReplyDelete
  4. Χρόνια πολλά και καλά Δανάη!
    Πολλά Φιλιά

    ReplyDelete
  5. Ευχαριστώ πολύ Στάθη!

    Καλή Χρονιά σε όλους! :)

    ReplyDelete