Wednesday 3 October 2007

Prison Break - S03E03 - Call Waiting


Το τρίτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του Prison Break προβλήθηκε την Δευτέρα στην Αμερική και πλέον έχουμε μπει για τα καλά στην υπόθεση. Υποθέτω ότι οι περισσότεροι που αγαπάτε την συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά έχετε δει ως τώρα τα δύο πρώτα επεισόδια (πιθανώς και το τρίτο), επομένως στο εξής θα μιλάω λίγο περισσότερο για τις εξελίξεις στην δράση.

Let the spoilers begin!!!!! (Προσοχή! Όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει στην σειρά μην διαβάσετε παρακάτω!)

Τι μαθαίνουμε σε αυτό το επεισόδιο; Ο Whistler είναι όντως κάποιος ασήμαντος ψαράς ο οποίος είχε μεταφέρει με το καΐκι του κάποιον (ποιον δεν ξέρουμε) τον οποίο αναζητά η Εταιρία. Αυτός είναι και ο λόγος που τον θέλει ζωντανό και έξω από την φυλακή. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν θυμάται που τον μετέφερε αλλά έχει γραμμένες κάποιες συντεταγμένες στο βιβλιαράκι με τα πτηνά που άρπαξε ο Linc από την γκόμενα του Whistler στο προηγούμενο επεισόδιο.

Ο Linc δίνει στον Mike την φωτογραφία με την Sara που αποδεικνύει ότι είναι ζωντανή. Με την βοήθεια του T-Bag καταφέρνει να επικοινωνήσει μέσω κινητού με την Sara (εξ ού και ο τίτλος του επεισοδίου) η οποία του δίνει ένα hint για το που μπορεί να βρίσκονται κρατούμενοι με τον LJ.

Ο Lincoln ανακαλύπτει το μέρος αλλά δυστυχώς the bad guys are one step ahead και καταφέρνουν να μεταφέρουν τα δύο αγαπημένα πρόσωπα των δύο αδελφών πριν προλάβει ο Linc να κάνει κάτι.

Το επεισόδιο τελειώνει με το τηλεφώνημα της bad bitch προς τον Linc όπου του λέει να μην επιχειρήσει ξανά κάτι τέτοιο και τον ενημερώνει για ένα κουτί που βρίσκεται στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου του δίπλα σε κάτι σκουπίδια. Ο Linc κατεβαίνει, πλησιάζει το κουτί και το ανοιγεί, χωρίς να δούμε όμως τι έχει μέσα.

Όλα τα παραπάνω τα έγραψα για να θέσω το ερώτημα: ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ;;;;;;;;

Πιστεύω θα ήταν μεγάλο λάθος των σεναριογράφων να σκοτώσουν κάποιον από τους 2 κρατούμενους. Επομένως δεν νομίζω να είναι κεφάλι. Πολύ Se7en θα θύμιζε! Εγώ πιστεύω ότι έχει κάποιο πόδι. Για σκέτο δάχτυλο δεν νομίζω, πρώτον γιατί το κουτί είναι μεγάλο και δεύτερον γιατί αν "παγώσετε" την εικόνα την στιγμή που δείχνει το κουτί φαίνεται πολύ αίμα γύρω γύρω.

Αλλά και πάλι πόδι να είναι, μπορεί να μην είναι της Sara ή του LJ. Μπορεί να είναι άσχετο, απλά για να τρομάξει ο Linc και να κάνει με τον Michael ό,τι τους ζητάνε!

Η δικιά σας άποψη ποιά είναι; Τι νομίζετε ότι μπορεί να έχει μέσα;

Πάντως είναι εκπληκτικό το πως τα καταφέρνουν σε αυτές τις σειρές και δείχνουν κάτι στο τελευταίο λεπτό κάθε επεισοδίου που σε κρατάει στην "τσίτα" μέχρι το επόμενο! Υπομονή ως την επόμενη Δευτέρα!

No comments:

Post a Comment