Sunday 26 August 2007

Friends with money


Μόλις είδα την παραπάνω ταινία και οφείλω να πω ότι είναι μια πολύ καλή πρόταση για αυτές τις μέρες. Περιέχει απίστευτες αλήθειες γύρω από το θέμα της φιλίας και πράγματα που έχω σκεφτεί και εγώ συχνά! Τέσσερις εκπληκτικές ηθοποιοί (Jennifer Aniston, Joan Cusack, Frances McDormand, Catherine Keener) ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Στην ταινία παρακολουθούμε μια παρέα τεσσάρων γυναικών - οι 3 παντρεμένες, η 1 single - και τις σχέσεις τόσο μεταξύ τους όσο και με τους άντρες τους. Χαρακτηριστικό είναι αυτό που είχα αναφέρει στο post μου περί φιλίας: ότι δηλαδή όταν οι 2 από τις 4 βρίσκονται μόνες τους σχολιάζουν τις άλλες 2 και την σχέση με την δουλειά τους αλλά και τους άντρες τους. Η ταινία δεν είναι καθαρό δράμα, είναι κομεντί που βλέπεται πολύ ευχάριστα, έχει και κάποιες σκηνές με αρκετή πλάκα! Το σημαντικότερο είναι οι αλήθειες που προβάλλονται μέσα από την ταινία αυτή. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Βρείτε την, πάρτε την παρέα σας, ψήστε τα pop-corn και όταν τελειώσει καθίστε και συζητήστε την! Κατά την άποψή μου το καλύτερο είδος ταινιών είναι αυτό που βλέπεται ευχάριστα αλλά αγγίζει και ευαίσθητα θέματα και μπορείς μετά το τέλος της ταινίας να συζητήσεις κάποια πράγματα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να βλέπουμε αποκλειστικά ταινίες δράσης με φοβερά ειδικά εφέ και μετά το πέρας της ταινίας να μην λέμε τίποτα. Δεν λέω καλές είναι και αυτές και ιδιαίτερα εντυπωσιακές, αλλά δεν σου "μένουν" τόσο πολύ όσο οι πρώτες.

Καλή διασκέδαση!

1 comment:

  1. Την είχα δει παλιότερα και είχα σκεφτεί να την πάρω αλλά δεν ήμουν σίγουρη για το αν αξίζει.Θα την ψάξω σίγουρα γιατί οι ταινίες που σε κάνουν να βλέπεις κάποια πράγματα που ίσως έχεις σκεφτεί κ συ μ'αρέσουν συνήθως.

    ReplyDelete