Friday 2 February 2007

Ραδιοφωνικοί σταθμοί Θεσσαλονίκης

Το σκεφτόμουν εδώ και αρκετό καιρό να κάνω ένα post όπου θα αναφέρω τα επίσημα sites των ραδιοφωνικών σταθμών (όσοι έχουν) που ακούω (άλλους συχνά και άλλους σπανιότατα) εδώ στην Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν μερικά sites στο google που αναφέρουν τις ιστοσελίδες ραδιοφωνικών σταθμών αλλά άλλα δεν είναι ενημερωμένα και άλλα αναφέρουν όλους τους σταθμούς και όχι μόνο όσους παίζουν ξένη μουσική. Θα μπορούσαν να τους έχουν αν μη τι άλλο χωρισμένους σε κατηγορίες (πχ. ξένη μουσική, ελληνική μουσική, αθλητικά, ενημέρωση). Τέλος πάντων. Ιδού η λίστα των sites (σύμφωνα με τις συχνότητα του κάθε σταθμού):

  • 101 FM: Δεν διαθέτει επίσημη ιστοσελίδα ακόμα

Αυτούς προτιμώ και προτείνω προς το παρόν. Θα προσπαθώ να ενημερώνω την λίστα όσο το δυνατόν συχνότερα! Όταν ανοίγουν σταθμοί ή κλείνουν σταθμοί θα προσθέτω ή θα αφαιρώ αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους σταθμούς εκπέμπουν και online μέσα από τις ιστοσελίδες τους. Επομένως ακόμα και αν δεν διαμένετε στην Θεσσαλονίκη, ακόμα και αν δεν βρίσκεστε στην Ελλάδα, μπορείτε να απολαύσετε καλή ξένη μουσική όλων των ειδών, ανάλογα τι προτιμάτε να ακούτε (από pop και rock ως R'n'B και ηλεκτρονική μουσική!)

Καλή ακρόαση!!!!! :)


Updated: 01/11/2007

1 comment:

  1. kales epiloges (sxetika me to "endiaferon" tou ipourgeiou gia tin asfaleia tou ellina odigou: ta nea prostima ta exeis dei? :)

    ReplyDelete